VANGUARD

VANGUARD

Herenkleding merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard ken je vast. Misschien heb je er een jeans of shirt van in de kast hangen of zie je de producten regelmatig in kledingwinkels liggen. Wat veel mensen echter niet weten is dat deze drie merken samen allemaal schuil gaan achter hetzelfde bedrijf: Just Brands. Just Brands heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het designen van topmerken in de modewereld. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Amsterdam en daar werken dagelijks honderden fashion specialisten aan het ontwerpen, fabriceren en op de markt brengen van de items van PME Legend, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans.

Vanguard baseert zijn kledinglijn op een bepaald figuur; en wel de stoere motorrijder. Zo zijn de kledingstukken van Vanguard geïnspireerd op een motorreis langs mooie wegen tussen grote Amerikaanse steden. Deze stijl is terug te vinden in elk kledingstuk van het merk: in de badges, ontwerpen en stoere motorjassen.

Vanguard is een merk voor mannen die altijd op zoek zijn naar nieuwe avonturen, vrij zijn om hun eigen keuzes te maken en genieten van motorrijden en prachtige landschappen. Een motorrijder moet natuurlijk goed beschermd zijn en daarom zijn de items van Vanguard altijd van top-kwaliteit en -comfort. Vanguard ontwerpt stoere, pure en mannelijke kleding voor avontuurlijke heren tussen de 30 en 55 jaar.

Klik hier