CAVALLARO

CAVALLARO

“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert; van onberispelijk gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure.

Als zoon van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder, heeft oprichter Giuseppe Cavallaro van kleins af aan al een liefde voor mode. Net zo groot is zijn liefde voor het hart van de ambachtelijke kledingstijl: Napels. Met een duidelijke missie om de authentieke Italiaanse flair naar Nederland te brengen, richt hij in 2001 Cavallaro Napoli op.

Drie jaar later lanceert Giuseppe – met uitzonderlijk oog voor detail – in 2004 zijn eerste shirtcollectie. Het bleek een sell-out succes: de vernieuwende designs met kenmerkende hoge kragen, opvallende prints en het verfijnde geborduurde logo op de rechtermouw vielen al snel op bij de modeliefhebbers van Nederland. Door Giuseppe’s oog voor detail en zijn kennis van complex Italiaans design, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig luxury fashion-brand voor zowel dames als heren, met 17 brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor een overzicht van de collectie van CAVALLARO