Al jarenlang is Kuijt Epe Women- & Menswear een begrip in de regio en ver daarbuiten. Al 6 jaar zitten we in een nieuw pand op het Marktplein in het prachtige Epe. De winkel is 1500m2 groot en je treft er een dames- en herencollectie samengesteld uit ruim 100 Nederlandse en Internationale topmerken. Voor iedere gelegenheid een passende outfit. Al 3 generaties lang is mode een vak voor de familie de Vries. Ieder generatie heeft zijn charme en wij combineren oog voor mode met de wensen en belang van iedere klant. Met hart en liefde voor hun vak staat onze enthousiaste verkoopteam voor je klaar. Maak een afspraak voor een Personal Shopper naar keuze en je weet zeker dat er iemand voor je klaarstaat wanneer het jou uitkomt.

Ons doel is dat jij de ontdekking vindt waar je voor binnenkomt…kom gauw eens kijken en ontdek het zelf! Een kopje koffie of thee in ons Grand Café hoort bij de gezelligheid.

Leuk je te zien!

Team Kuijt Epe Women- & Menswear

Onze services

Bij Kuijt Epe womenswear & menswear krijgt u volop persoonlijke aandacht met o.a. modeadviseuses die u graag vakkundig & eerlijk advies geven en u kunt ontspannen winkelen in ruim 1500 m2.

Wat kunt u verder bij ons verwachten:
Keuze te over uit méér dan 110 prachtige dames- en herenmerken.
Gratis parkeren in de parkeergarage Marktplein in Epe. Vanuit de garage komt u met de roltrap direct uit bij de winkel.

Altijd een heerlijk kopje koffie of thee in onze gezellige Grand Café.

Zit er iets niet helemaal goed? Ons atelier maakt uw kleding perfect op maat.

VIP-Klanten

Onze vaste klanten hebben exclusieve voordelen:
U spaart automatisch voor waardecheques. Bij elke besteding van €20,- krijgt u een spaarpunt, waarna elk punt vervolgens €1,- waard is. Twee keer per jaar ontvangt u de gespaarde waardecheque thuis per post
U ontvangt uitnodigingen voor speciale events
U blijft op de hoogte van onze exclusieve acties en aanbiedingen

Bent u nog geen VIP klant bij Kuijt Epe womenswear & menswear?

Werken bij

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede en leuke nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature, maar het staat je vrij om een open sollicitatie te doen. Mail dan je cv met motivatie en pasfoto naar info@kuijtepe.nl t.a.v. dhr. Johan de Vries.