JUST WHITE

JUST WHITE

Wie de perfecte blouse zoekt, komt vroeg of laat uit bij Just White kleding. Dit Duitse merk heeft zich gespecialiseerd in damesblouses die niet alleen modieus zijn, maar ook een ongekend goede pasvorm hebben. Er is een Just White voor elke vrouw.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, bestaat de collectie van dit modelabel uit prachtige blouses in honderden verschillende kleuren, met of zonder opdruk, of in – hoe kan het ook anders – ‘gewoon’ wit. De kleding van dit Duitse merk is als een kunstwerk: je herkent een Just White blouse uit duizenden. De originele opdrukken geven een originele draai aan een anders toch al perfect kledingstuk.

De veelzijdigheid van de Just White collectie maken het mogelijk om de kleding in vele verschillende situaties te dragen. Op een leuke rok of jurk geven ze een zomerse draai aan een speelse outfit. Op een jeans weet een Just White blouse vrolijke nuances te geven aan een outfit die anders veel te serieus zou zijn. En op een broek of onder een broekpak doorbreekt een kledingstuk van Just White de conformiteit van alledag.

Klik hier voor een overzicht van de collectie van JUST WHITE